Over ons

WAAR SERVICE NOG TELT!

‘IK HAD NOOIT GEVLOGEN’

Ben Goossens is zo lang als hij zich kan herinneren omringd door auto’s:
“Ik ben gek genoeg opgegroeid tussen Japanse auto’s. Mijn ouders hadden een eigen garagebedrijf in Brunssum. De liefde voor auto’s, maar ook de liefde voor Saab is daar ontstaan. Dat gebeurde toen ik rond de jaren ’80 gevraagd werd een Saab 96 te restaureren. Voor de onderdelen voor die eerste Saab 96 heb ik stad en land afgelopen. Tijdens dit project heb ik de herkomst en het eigenzinnige van Saab leren kennen. Toen ik de testrit maakte in deze Saab had ik het gevoel dat ik vloog … Een paar jaar daarna kocht ik mijn eigen, eerste Saab. Dat is nu alweer 27 jaar geleden.”

Ben Goossens is gestart als monteur in het garagebedrijf van zijn ouders in Brunssum. In 1986 is hij voor zichzelf begonnen en startte hij een werkplaats in Schinveld. “De Saab liefhebbers hebben me altijd weten te vinden. Mijn passie voor Saab was, en is nog steeds alom bekend.”

In 1999 vestigt Ben Goossens zijn Saab garage in Landgraaf. Vanaf 2010
is Saab Service Ben Goossens officieel Saab Servicepunt. Daarnaast is Ben Goossens gespecialiseerd in alle soorten onderhoud, en in het bijzonder voor Zweedse auto’s.

–> Bekijk onze occasions