DATUM

Krijg 50% korting op zomercheck bij aanmelding voor onze nieuwsbrief

Gaat u met de auto op vakantie? Of bent u van plan lekker te gaan toeren op zomerse dagen? Dan is een zomercheck voor de auto zeker aan te raden. Een vakantiereis met de auto betekent over het algemeen lange stukken rijden, veel kilometers maken en dat met hogere temperaturen. 

Controle op belangrijke punten
Tijdens de zomercheck wordt uw auto op belangrijke punten nagekeken. Onder meer de vloeistoffen, banden, remmen, accu en niet te vergeten ook de airco worden gecontroleerd. Op die manier kunt u met een gerust gevoel beginnen aan uw vakantie en/of aan die heerlijke zomerse ritten! 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg 50% korting op de zomercheck
U krijgt nu 50% korting op de zomercheck wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. U krijgt de zomercheck dan voor €15,- i.p.v. €30,-. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door uw e-mailadres en naam door te geven via een e-mail aan info@ben-goossens.nl onder vermelding van “aanmelding nieuwsbrief”. Gelieve ook even uw telefoonnummer door te geven zodat wij u kunnen bellen voor het inplannen van de zomercheck. 

Later in het jaar zal onze eerste nieuwsbrief verstuurd worden. Vanaf dan zullen wij u één keer per kwartaal een nieuwsbrief sturen met nieuws en tijdelijke, seizoensgebonden acties.