"Ik had nooit gevlogen"

Ben Goossens is zo lang als hij zich kan herinneren omringd door auto’s: “Ik ben gek genoeg opgegroeid tussen Japanse auto’s. Mijn ouders hadden een eigen garagebedrijf in Brunssum. De liefde voor auto’s, maar ook de liefde voor Saab is daar ontstaan. Dat gebeurde toen ik rond de jaren ’80 gevraagd werd een Saab 96 te restaureren. Voor de onderdelen voor die eerste Saab 96 heb ik stad en land afgelopen. Tijdens dit project heb ik de herkomst en het eigenzinnige van Saab leren kennen. Toen ik de testrit maakte in deze Saab had ik het gevoel dat ik vloog … Een paar jaar daarna kocht ik mijn eigen, eerste Saab. Dat is nu alweer 35 jaar geleden.”

Ben Goossens is gestart als monteur in het garagebedrijf van zijn ouders in Brunssum. In 1986 is hij voor zichzelf begonnen en startte hij een werkplaats in Schinveld. “De Saabliefhebbers hebben me altijd weten te vinden. Mijn passie voor Saab was en is nog steeds alom bekend.”

Volvo & Saab

In 1999 vestigt Ben Goossens zijn Saabgarage in Landgraaf. Sinds 2010 is Saab Service Ben Goossens officieel Saab Servicepunt. Naast het specialisme in Saab levert Ben Goossens ook reeds jaren Volvo service. Voor beide merken beschikken wij over jarenlange ervaring en de benodigde uitleesapparatuur die ons in staat stellen om zo doeltreffend mogelijk eventuele problemen op te sporen en deze vervolgens vakkundig op te lossen. En door onze korte lijntjes met gespecialiseerde leveranciers in onder meer Zweden en Nederland kunnen we de juiste kwaliteitsonderdelen voor uw auto verkrijgen. Altijd met als doel dat u snel weer met een vertrouwd gevoel de weg op kunt. Volvo & Saab staan bekend om hun kwaliteit, degelijkheid, veiligheid, prestaties en kenmerkend Scandinavisch design. Eigenschappen waar wij helemaal achter staan. Kortom, bij Ben Goossens is er bijzondere passie en speciale aandacht voor Zweedse auto’s.

Naast dat Ben Goossens dé plek in Zuid-Limburg is voor Volvo & Saab service, is Ben Goossens tevens een universeel automobielbedrijf. Hierdoor zijn ook auto’s van andere merken van harte welkom én worden deze kundig onderhouden volgens de service interval en technische voorschriften opgegeven door de fabrikant. In alles wat we doen, werken we volgens de hoge kwaliteitsnormen die we gewend zijn van de merken waarin we gespecialiseerd zijn. Hierdoor is ons specialisme in Volvo & Saab ook van absolute meerwaarde wanneer u met uw Jaguar, Land Rover, Porsche, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Alfa of andere auto bij ons in onderhoud komt. Betaalbare kwaliteit staat daarbij altijd voorop.

Universeel automobielbedrijf

HET
TEAM

Ben en Annette Goossens

Eigenaren
Ben: receptie
Annette: administratie

Martijn Goossens

Eerste monteur en APK-keurmeester

Emile Heijnen

Monteur met passie

Jasper Daams

Eerste monteur en APK-keurmeester

Peter Hikspoors

Boekhouding

Guus

Garagehond