nieuws

Lees hier meer over ons laatste nieuws en tijdelijke acties of schrijf u in voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste het nieuws in uw mailbox.

Gevarieerd aanbod occasions

Naast onze diensten op het gebied van onderhoud van uw auto, hebben wij ook een gevarieerd aanbod aan interessante occasions. Neem eens een kijkje op onze occasions pagina.

Lees meer

Gesloten tijdens carnaval

In verband met carnaval zijn wij maandag 12 en dinsdag 13 februari 2024 gesloten. Vanaf woensdag 14 februari staan wij weer met veel plezier voor u klaar!

Lees meer

Uw auto klaar voor de winter

Lees hier hoe we uw auto klaar voor de winter maken middels een wintercheck en winterbanden of all-season banden. Ook attenderen we u graag op het volgende: van 18 december 2023 t/m 1 januari 2024 zijn wij gesloten in verband met de kerstvakantie. Vanaf 2 januari 2024 staan wij weer met veel plezier voor u klaar in het nieuwe jaar!

Lees meer

Automaat spoelen

Heeft uw auto een automatische versnellingsbak? Dan is het raadzaam om na te gaan of deze gespoeld dien te worden. Wij adviseren u graag.

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Ben Goossens. Dan ontvangt u vier keer per jaar onze nieuwsbrief.