onze
services

Wie een mooie auto rijdt mag daar de hoogste eisen aan stellen. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat het u op het gebied van comfort en kwaliteit aan niets mag ontbreken. Wilt u zorgeloos blijven rijden, dan dient uw auto van tijd tot tijd aan een onderhoudsbeurt te worden onderworpen. Ben Goossens doet dit graag voor u. Wij zijn reeds jarenlang gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van Saab & Volvo.

Met hetzelfde hoge kwaliteitsniveau passend bij deze Zweedse merken werken wij tevens aan auto’s van andere merken zoals Jaguar, Land Rover, BMW, Audi, Porsche, Mercedes, Opel, Alfa Romeo en meer. En ook bedrijfswagens worden bij ons vakkundig onderhouden. Wij begrijpen het belang van uw bedrijfsauto voor uw dagelijks werk als geen ander, waardoor u ook als zakelijke klant er bij ons op kunt rekenen dat u snel en goed weer onderweg bent. Kortom, voor al het onderhoud aan uw auto(‘s) bent u bij Ben Goossens aan het juiste adres.

01

Onderhoud

Onderhoud en reparatie voor alle merken auto’s, met een specialisme in Volvo en Saab. Goed en regelmatig onderhoud is van groot belang voor een blijvend goede staat van uw auto. Vakkundig onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant komt de betrouwbaarheid van uw auto en uw dagelijks rijplezier ten goede en kan ongewenste (en soms duurdere) verrassingen tijdig voorkomen. 

APK

Laat uw auto periodiek keuren (APK) bij ons Erkend RDW Keuringsstation voor slechts €42,35. Onze keurmeester loopt uw auto nauwlettend na en controleert deze op belangrijke punten voor de veiligheid van u en uw auto, de verkeersveiligheid en het milieu.

02

03

Bandenservice

Ben Goossens levert alle standaard en high performance banden voor ieder type personen- en bestelauto. Onze experts hebben kennis over de uiteenlopende soorten, kwaliteiten, kenmerken en toepassingen. Voor ieder seizoen en gebruik. Wij adviseren u graag over de band die in uw specifieke situatie de beste keuze is.

Natuurlijk treft u in ons assortiment de belangrijkste merken zoals Bridgestone, Continental, Goodyear en Michelin aan. Maar we beschikken ook over een ruime voorraad goedkopere kwaliteitsbanden. Belangrijk is niet alleen welke band u aanschaft, maar vooral ook hoe de montage plaatsvindt. De band is immers uw direct contact met de weg. We beschikken dan ook over de modernste apparatuur waarmee onze medewerkers zorgen voor een uitstekende uitlijning van uw banden. Hierdoor slijten de banden niet alleen minder, het zorgt ook voor meer veiligheid van uw voertuig. Kortom, goede bandenservice is een essentieel onderdeel van het onderhoud, de veiligheid en het rijplezier van uw auto. En daar zorgen wij graag voor!

Bandenopslag

Zomer- en winteropslag van uw banden: voor een vast tarief uw banden op peil houden. De bekende jaarlijkse wissels van zomerbanden naar winterbanden en van winterbanden naar zomerbanden. Het kan veel gedoe met zich meebrengen. Maar dat hoeft niet. Wanneer u ervoor kiest uw banden bij ons op te slaan, zorgen wij na de bandenwissel voor goede opslag van uw bandenset. Ook kunnen we u zo tijdig adviseren over eventueel te vervangen banden op basis van de staat en het profiel van de banden. Bijkomend voordeel: u heeft weer net even wat meer ruimte in de berging.

04

05

Ruitvervanging

Is uw ruit defect? Kom dan langs voor onze ruitenvervangingsservice. Tijdig ingrijpen is bij ruitschade van het grootste belang. Twijfelt u over een bepaalde schade? Dan kunt u altijd gerust even bij ons langskomen voor een snelle controle en passend advies.

Aircoservice

Airco is meer dan luxe. Het systeem zorgt voor verkoeling, een goede ventilatie en een optimale concentratie achter het stuur. Op warme zomerdagen betekent de airco koele, frisse lucht en in de winter helpt de airco met het ontwasemen van de autovoorruit. Een goed werkende airco zorgt daarmee 12 maanden per jaar voor gemak, comfort én veiligheid. Controle en onderhoud van de airco hoort daarom bij een goede zomer- én wintervoorbereiding.

De Airco Check van Ben Goossens betekent dat het gehele aircosysteem van uw auto wordt gecontroleerd. Zo weet u bijvoorbeeld of het aircofilter nog goed werkt, of dat de verdamper en condensor van de airco aan reiniging toe zijn. Ook kan het nodig zijn het systeem bij te vullen. Indien dit uit de Airco Check nodig of raadzaam blijkt, kan uw airco bij Ben Goossens geserviced worden waardoor deze weer optimaal functioneert. Hiertoe beschikken wij over de modernste apparatuur. Zoals bij alle systemen van uw auto, zorgt goed en tijdig onderhoud uiteindelijk ook voor een langere levensduur van uw airco.

06

07

Cabrio

Volvo en Saab, maar uiteraard ook de andere kwaliteitsmerken, hebben kenmerkende cabrio’s in het modellengamma. Zo staat de Saab cabrio bekend als dé ultieme vierzits- én vierseizoenencabrio. En in de topless variant van Volvo hoor je die kenmerkende vijfcilinderroffel net nog wat beter. Prachtige bolides om van te genieten en iedere rit een bijzonder gevoel van vrijheid te krijgen.

Om uw cabrio in topconditie te houden is goed onderhoud van levensbelang. Het onderhoud van een cabrio is tot op zekere hoogte identiek aan het onderhoud van een normale auto. Er is echter één groot en duidelijk verschil: het dak. Om de levensduur van het dak (stof of vinyl) te verlengen is een goede cabrioreiniger en een beschermingsmiddel onmisbaar. Laat minstens 1 x per jaar uw cabriodak reinigen bij Ben Goossens, en profiteer van een langere levensduur en rijgenot van uw cabrio.

In- en verkoop

Ben Goossens adviseert en bemiddelt bij de aankoop of eventuele verkoop van een nieuwe of gebruikte auto. Op zoek naar uw droomauto, dat ene specifieke model met een bepaalde set wensen en vereisten? Dan gaan wij graag voor u op zoek aan de hand van uw zoekopdracht. Met onze jarenlange ervaring met Saab en Volvo kunnen we u van waardevol advies voorzien bij de zoektocht naar uw nieuwe Zweedse auto, waarbij we weten waar we even extra op moeten letten. Ook voor de aankoop of verkoop van auto’s van andere merken hebben we door de jaren heen ruime ervaring opgebouwd om kundig voor u te bemiddelen.

08

09

Kentekenloket

Auto kopen of verkopen? Bij ons kentekenloket kunt u uw auto overschrijven op naam. Dat maakt het gemakkelijk wanneer u een van onze top occasions bij ons aanschaft. Maar ook wanneer u zelf een auto heeft gekocht of verkocht, bijvoorbeeld van of aan een particulier, kunt u bij ons terecht voor een snelle overschrijving op naam.