DATUM

Bandenwissel en uw velgen weer als nieuw

Bandenwissel 

Voorzichtig komen we met deze mooie herfst richting de koudere seizoenen. Een belangrijk aandachtspunt bij het wisselen van de seizoenen is het wisselen van uw banden. Winterbanden zorgen niet alleen voor betere grip bij sneeuw, de speciale samenstelling van de winterband zorgt namelijk ook voor betere prestaties bij koude temperaturen (vanaf ongeveer 7 graden Celsius en lager). En dat resulteert in meer veiligheid op de weg. Daarom adviseren wij om uw auto van winterbanden te voorzien.

Heeft u al een set winterbanden bij ons in de opslag? Dan kunt u telefonisch of via e-mail een afspraak inplannen om uw banden te wisselen. Ook zullen we dan voor u nakijken of uw banden eventueel (deels) aan vervanging toe zijn, en uiteraard kunnen we u indien nodig van nieuwe banden voorzien. Als u nog geen set winterbanden heeft kunnen wij u uiteraard ook daarbij helpen. Wij adviseren u graag over de winterbanden en velgen die geschikt zijn voor uw auto. Tevens kunnen wij uw zomerbanden voor u opslaan. 

Wij raden u aan om tijdig contact op te nemen over de winterbanden zodat we uw auto goed op tijd klaar voor de winter kunnen maken. Bel 045-533 10 18 of mail naar info@ben-goossens.nl met uw vraag en wij helpen u graag!

Uw velgen als nieuw

Wanneer u de banden wisselt, is dat een ideale gelegenheid om ook uw velgen eens nader te bekijken. Grote kans dat uw mooie velgen gedurende de jaren hier en daar eens een krasje of tikje hebben opgelopen en/of zijn aangetast door de elementen. Om uw velgen weer net zo mooi te krijgen als de rest van uw auto, is het opknappen van uw velgen zeer zeker de moeite waard. En laten we eerlijk zijn: mooie velgen maken de auto af. 

Wij kunnen uw velgen voor u laten opknappen door de samenwerking met onze gespecialiseerde partner die de velgen eerst straalt, daarna beschadigingen vakkundig herstelt en de velgen vervolgens volledig opnieuw poedercoat in de kleur naar keuze. Wanneer ze klaar zijn, zijn ze weer als nieuw! 

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden via 045-533 10 18 of info@ben-goossens.nl, dan helpen we u graag!