DATUM

Gratis voorjaarscheck

Het voorjaar komt eraan! De dagen worden zonniger en de temperaturen zachter. Dat betekent andere weersomstandigheden en daarmee ook andere rijomstandigheden. Met een wisseling van de seizoenen is het altijd raadzaam om uw auto aan een korte check te onderwerpen. In dit geval de voorjaarscheck. Tijdens deze check controleren we uw auto op belangrijke punten. Onder meer de vloeistoffen, banden, remmen, accu en niet te vergeten ook de airco worden nagekeken. Zodoende wordt uw auto klaargemaakt voor mooie ritten in het voorjaar!

Als speciale actie bieden wij onze voorjaarscheck nu kosteloos aan. Plan de gratis voorjaarscheck voor uw auto gemakkelijk en tijdig in via 045-533 10 18 of info@ben-goossens.nl

Zomerbanden

Met de seizoenswissel is het ook weer tijd voor de bandenwissel. Nu de temperaturen de komende weken weer omhoog gaan (en boven de 7 graden Celsius komen), adviseren wij om de zomerbanden weer op uw auto te monteren. Deze presteren beter onder zachte en warme temperaturen, hetgeen uiteraard ook weer resulteert in meer veiligheid op de weg. Tevens voorkomt u zo tijdig dat uw winterbanden sneller slijten bij hogere temperaturen. 

Heeft u al een set zomerbanden bij ons in de opslag? Dan kunt u telefonisch of via e-mail een afspraak inplannen om uw banden te wisselen. Ook zullen we dan voor u nakijken of uw banden eventueel (deels) aan vervanging toe zijn, en uiteraard kunnen we u indien nodig van nieuwe banden voorzien. Als u nog geen set zomerbanden heeft kunnen wij u uiteraard ook daarbij helpen. Wij adviseren u graag over de zomerbanden en velgen die geschikt zijn voor uw auto. Tevens kunnen wij uw winterbanden voor u opslaan. 

Wij raden u aan om tijdig contact op te nemen over de zomerbanden zodat we uw auto goed op tijd klaar voor het voorjaar kunnen maken. Bel 045-533 10 18 of mail naar info@ben-goossens.nl met uw vraag en wij helpen u graag!