DATUM

Gratis vakantie- en aircocheck

De zomer is weer gearriveerd! Gaat u met de auto op vakantie? Dan is het altijd raadzaam om de auto van te voren even aan een check te onderwerpen. In dit geval de vakantiecheck, waarbij we uw auto controleren op belangrijke punten. Onder meer de vloeistoffen, banden, remmen en accu worden nagekeken. Bij deze vakantiecheck hebben we ook bijzondere aandacht voor de airco. Want met de hogere temperaturen is dit systeem uiteraard van grote meerwaarde en zult u de airco al eens wat sneller (en krachtiger) willen gebruiken. Dan is het uiteraard van belang dat het systeem goed functioneert en het interieur adequaat koelt. 

Ook wanneer u niet met de auto op vakantie gaat nodigen wij u van harte uit om langs te komen voor deze vakantie- en aircocheck, want ook met de warmere weersomstandigheden in eigen omgeving is het verstandig om uw auto en airco even preventief te controleren.  

Wegens de grote respons op de vorige actie bieden wij nu ook deze vakantie- en aircocheck weer kosteloos aan. Plan de gratis check voor uw auto gemakkelijk en tijdig in via 045-533 10 18 of info@ben-goossens.nl