DATUM

Uw auto klaar voor de winter

Wintercheck

De winter staat weer voor de deur. En dat betekent andere weersomstandigheden en temperaturen. Vandaar dat het raadzaam is om uw auto aan een korte wintercheck te onderwerpen. Tijdens de wintercheck controleren we uw auto op belangrijke punten. Onder meer de vloeistoffen, banden, remmen, accu en niet te vergeten ook de verwarming én airco worden nagekeken. Tevens zullen wij uw auto voorzien van antivries ruitenwisservloeistof, zodat u ook bij zeer lage temperaturen uw ruiten kunt schoonhouden en zodoende altijd voor goed zicht kunt zorgen. 

Wij bieden de wintercheck aan voor €30,25 incl. BTW. Plan de wintercheck voor uw auto gemakkelijk en tijdig in via 045-533 10 18 of info@ben-goossens.nl

Winterbanden en all-season banden 

Een belangrijk aandachtspunt bij het wisselen van de seizoenen is ook het wisselen van uw banden. Winterbanden zorgen niet alleen voor betere grip bij sneeuw, de speciale samenstelling van de winterband zorgt namelijk ook voor betere prestaties bij koude temperaturen (vanaf ongeveer 7 graden Celsius en lager). En dat resulteert in meer veiligheid op de weg. Daarom adviseren wij in principe om uw auto van winterbanden te voorzien. 

Wilt u liever niet twee keer per jaar uw banden wisselen maar toch op de verschillende weersomstandigheden in ons land voorbereid zijn? Dan kan een set all-season banden eventueel ook een geschikte oplossing voor u zijn. Inmiddels zijn er door diverse bandenfabrikanten goede ontwikkelingen gemaakt op dit gebied. Wij adviseren u graag over de banden die geschikt zijn voor uw auto. 

Wij raden u aan om tijdig contact op te nemen over de winterbanden of all-season banden zodat we uw auto goed op tijd klaar voor de winter kunnen maken. Bel 045-533 10 18 of mail naar info@ben-goossens.nl met uw vraag en wij helpen u graag!

Kerstvakantie 

Dit jaar zijn wij in verband met de kerstvakantie gesloten van 18 december 2023 t/m 1 januari 2024. We geven u dit graag tijdig aan, zodat u hier rekening mee kunt houden in verband met eventuele afspraken die u dit jaar nog bij ons wilt maken. Vanaf 2 januari 2024 staan wij weer met veel plezier voor u klaar in het nieuwe jaar!