DATUM

Voorjaarscheck, zomerbanden en cabriodakreiniging

Voorjaarscheck voor €30,- 
Het voorjaar is gearriveerd! De dagen worden zonniger en de temperaturen zachter. Dat betekent andere weersomstandigheden en daarmee ook andere rijomstandigheden. Met een wisseling van de seizoenen is het altijd raadzaam om uw auto aan een korte check te onderwerpen. In dit geval de voorjaarscheck. Tijdens deze check controleren we uw auto op belangrijke punten. Onder meer de vloeistoffen, banden, remmen, accu en niet te vergeten ook de airco worden nagekeken. Zodoende wordt uw auto klaargemaakt voor mooie ritten in het voorjaar!

Wij bieden onze voorjaarscheck nu aan voor €30,- incl. BTW. Plan de voorjaarscheck voor uw auto gemakkelijk en tijdig in via 045-533 10 18 of info@ben-goossens.nl

Zomerbanden
Met de seizoenswissel is het ook weer tijd voor de bandenwissel. Nu de temperaturen de komende weken weer omhoog gaan (en boven de 7 graden Celsius komen), adviseren wij om de zomerbanden weer op uw auto te monteren. Deze presteren beter onder zachte en warme temperaturen, hetgeen uiteraard ook weer resulteert in meer veiligheid op de weg. Tevens voorkomt u zo tijdig dat uw winterbanden sneller slijten bij hogere temperaturen. 

Heeft u al een set zomerbanden bij ons in de opslag? Dan kunt u telefonisch of via e-mail een afspraak inplannen om uw banden te wisselen. Ook zullen we dan voor u nakijken of uw banden eventueel (deels) aan vervanging toe zijn, en uiteraard kunnen we u indien nodig van nieuwe banden voorzien. Als u nog geen set zomerbanden heeft kunnen wij u uiteraard ook daarbij helpen. Wij adviseren u graag over de zomerbanden en velgen die geschikt zijn voor uw auto. Tevens kunnen wij uw winterbanden voor u opslaan. 

Wij raden u aan om tijdig contact op te nemen over de zomerbanden zodat we uw auto goed op tijd klaar voor het voorjaar kunnen maken. Bel 045-533 10 18 of mail naar info@ben-goossens.nl met uw vraag en wij helpen u graag!

Cabriodakreiniging
Wanneer u in het bezit bent van een cabrio, is de kans groot dat u al heeft kunnen genieten van de eerste ‘dakloze’ rit van het jaar. En dat smaakt altijd naar meer. Dat bijzondere onderdeel dat uw cabrio onderscheidt van andere auto’s en u dat heerlijke gevoel van vrijheid geeft, vraagt ook om speciale verzorging. Om de levensduur van het dak (stof of vinyl) te verlengen is een goede cabrioreiniger en een beschermingsmiddel onmisbaar. Voor 165 euro incl. BTW reinigen wij uw dak én voorzien we het van een goede bescherming tegen de weersinvloeden. Zo staat uw cabrio er ook dit voorjaar weer mooi bij en bent u verzekerd van een langere levensduur van het dak. Bel 045-533 10 18 of mail naar info@ben-goossens.nl voor het maken van een afspraak.