DATUM

Wintercheck en winterbanden

Wintercheck voor €30,- 
De winter staat weer voor de deur. En dat betekent andere weersomstandigheden en temperaturen. Vandaar dat het raadzaam is om uw auto aan een korte wintercheck te onderwerpen. Tijdens de wintercheck controleren we uw auto op belangrijke punten. Onder meer de vloeistoffen, banden, remmen, accu en niet te vergeten ook de verwarming én airco worden nagekeken. Tevens zullen wij uw auto voorzien van antivries ruitenwisservloeistof, zodat u ook bij zeer lage temperaturen uw ruiten kunt schoonhouden en zodoende altijd voor goed zicht kunt zorgen. 

Wij bieden onze wintercheck nu aan voor €30,-. Plan de wintercheck voor uw auto gemakkelijk en tijdig in via 045-533 10 18 of info@ben-goossens.nl

Winterbanden 
Een belangrijk aandachtspunt bij het wisselen van de seizoenen is ook het wisselen van uw banden. Winterbanden zorgen niet alleen voor betere grip bij sneeuw, de speciale samenstelling van de winterband zorgt namelijk ook voor betere prestaties bij koude temperaturen (vanaf ongeveer 7 graden Celsius en lager). En dat resulteert in meer veiligheid op de weg. Daarom adviseren wij om uw auto van winterbanden te voorzien.

Heeft u al een set winterbanden bij ons in de opslag? Dan kunt u telefonisch of via e-mail een afspraak inplannen om uw banden te wisselen. Ook zullen we dan voor u nakijken of uw banden eventueel (deels) aan vervanging toe zijn, en uiteraard kunnen we u indien nodig van nieuwe banden voorzien. Als u nog geen set winterbanden heeft kunnen wij u uiteraard ook daarbij helpen. Wij adviseren u graag over de winterbanden en velgen die geschikt zijn voor uw auto. Tevens kunnen wij uw zomerbanden voor u opslaan. 

Wij raden u aan om tijdig contact op te nemen over de winterbanden zodat we uw auto goed op tijd klaar voor de winter kunnen maken. Bel 045-533 10 18 of mail naar info@ben-goossens.nl met uw vraag en wij helpen u graag!